Intrebari frecvente despre ThetaHealing!

intrebari frecventeO sa incerc sa raspund la mai multe intrebari pe care mi le-ai adresat in ultimul timp, referitoare la tehnica ThetaHealing. O sa dau niste raspunsuri concise si pe urma o sa dezvolt in alte articole subiectele pe care voi mi le prezentati.

Ce este ThetaHealing?

ThetaHealing este o tehnica de vindecare, capabila de a solutiona probleme la nivel fizic, emotional, mental si spiritual, reusind schimbari profunde la nivelul mintii si corpului.

Aceasta tehnica e cunoscuta cel mai mult pentru lucrul asupra convigerilor si sentimentelor cat si pentru utilizarea celui de-al Saptelea Plan de Existenta.

Se poate traduce ca tehnica de vindecare in Theta.

Dar o sa vorbim mai pe larg in alt articol despre aceasta tehnica.intrebari frecvente

 Ce este Theta?

Theta este una dintre cele cinci unde cerebrale: Beta, Alfa, Theta, Delta și Gamma.

Undele cerebrale Theta sunt oscilatii electromagnetice, cu o frecventa de 4-7 cicli pe secunda, ce se pot citi pe o electroencefalograma. Unda cerebrala Theta este unda imaginatiei si al contactului cu alte posibile dimensiuni.

Acestea sunt asociate primei etape din starea de somn(somnul constient), procesului de vis, viziunii, meditatiei profunde, visarii cu ochii deschisi, creativitatii, starii sub anestezie,etc.

Cand suntem in frecventa cerebrala Theta ne aflam  in ceea ce numim starea Theta sau pur si simplu Theta. undele cerebrale theta

Starea Theta e un stadiu de ralaxare profunda, de meditatie, de intensa creativitate si fantezie.

E folosita din cele mai vechi timpuri in hipnoza, iar marii maestri mediteaza ore in sir pentru a atinge starea Theta care a fost denumita, asa de frumos, “forma cea mai pura a sufletului si in care se atinge calmul absolut.

In concluzie putem spune ca starea Theta e acel stadiu in care starea ta mentala este foarte relaxata iar starea ta creativa este foarte activa.

Starea theta in ThetaHealing se induce cu ajutorul unei meditatii si in acesta stare avem acces direct la subcontient si putem co-crea ceea ce doresti cu energia si iubirea neconditionata a lui Dumnezeu.

Ce este testarea musculara ?

Testarea musculara e o tehnica care intra in domeniul kinesologiei aplicate. Mintea subconstienta se afla in tot corpul tau.intrebari frecvente

Corpul tau isi amplifica forta musculara la auzirea unui adevar si o diminueaza la ascultarea unui neadevar. Asa ca intreband corpul ceva, de fapt ne raspunde subconstientul ( locul unde se afla toate adevarurile despre tine stiute si nestiute).

Testarea musculara ne permite sa ocolim mintea constienta (aproximativ 12% din creier) si sa primim raspunsuri de la mintea subconstienta (88% din creier).

De exemplu, tu poti gandi conștient: “Da, imi place sucul de portocale“, dar atunci cand faci testarea musculara, sa poti avea surpriza sa vezi ca de fapt nu e asa.

Cine raspunde e subconstientul tau, nu mintea ta constienta.

Pentru a realiza testarea musculara trebuie ca sa fii foate bine hidratat (sa consumi 2 litri de apa plata inainte de sedinta).

Sunt foarte interesante aceste testari musculare. Nu va spun cate surprize am avut eu.

Cât timp dureaza o sedinta de ThetaHealing?

O sedinta de ThetaHealing in general dureaza intre 45 -60 de minute, dar se poate extinde pana la 90 de minute sau chiar mai mult.

Totul depinde pe ce vrei sa lucrezi. Daca vrei sa schimbi niste convingeri de baza, pentru a o gasi pe cea mai adanca dureaza mai mult.

Pentru implementarea de sentimente sau curatari energetice, nu dureaza mai mult de 60 de minute.

Cate sedinte sunt necesare?

Fiecare persoana si fiecare sedinta este diferita.

Numarul de sedinte depinde de starea fizica pe care o ai si de obiectivele tale. Nu exista un numar standard  valabil pentru toata lumea.

In general, vei vedea imbunatatiri si te vei simti mult mai bine dupa prima sedinta, dar asaintrebari frecvente cum am spus depinde de starea fizica in care te afli.

In general sunt recomandate minin 3-4 sedinte.

Care e diferenta dintre ThetaHealing si Reiki?

Terapeutii Reiki canalizeaza energia prin corpul lor si cu ajutorul mainilor o transmit pacientului folosind undele cerebrale “Alpha”.

In ThetaHealing terapeutul canalizeaza energia direct la pacient, folosind undele cerebrale “Theta”.

Una dintre diferente este ca in ThetaHealing, energia nu este canalizata prin corpul terapeutului.

Eu personal cred ca oricare tehnica este buna si depinde de tine sa hotarasti care ti se potriveste cel mai bine iar ThetaHealing se poate combina cu oricare alta tehnica, fara probleme.


Trebuie sa cred in Dumnezeu pentru o terapie ThetaHealing?


Raspunsul simplu este nu.intrebari frecvente

Singura cerinta pentru o vindecare de succes cu ThetaHealing este dorinta ta reala de a imbunatati ceva in viata ta.

Theta Healing respecta toate religiile, culturile, zei si zeite si lucreaza in armonie perfecta cu toate.

Thetahealing recunoaste si lucreaza cu Energia Divina care curge prin toate lucrurile vii.

Cum se face terapia la distanta?

Ce mi se pare mie cel mai fantastic la ThetaHealing e ca functioneaza si daca stai in aceeasi camera cu mine sau chiar daca te afli in cealalta parte a lumii.

Acest lucru se datorează faptului că ThetaHealing utilizeaza Energia Divina.

Terapeutul se conectează la Energia Divină si o aduce la tine, indiferent de locul în care te afli.

Aceasta inseamna ca te poti bucura de sedinta direct din confortul propriei casei, stand intr-un fotoliu si utilizand calculatorul.

Pentru aceste sedinte la distanta trebuie sa te asiguri ca nu vei fi deranjat.

De la ca varsta se poate utiliza ThetaHealing?

Cu ThetaHealing putem rezolva o infinitate de probleme la orice varsta.

Doar cu femeile insarcinate, pe timpul primului trimestru de sarcina, nu este recomandat sa se lucreze( schimbari de convingeri ).

In rest nu exista restrictie de nici un fel. E o tehnica fara varsta si fara limite.

 Pot intrerupe tratamentul medical?

Un lucru foarte important si pe care-l spun tuturor pacientilor mei, e sa nu intrerupi niciciodata tratamentul medical, fara indicatia medicului.

Toate tehnicile complementare ajuta la o vindecare mai rapida, la rezolvarea multor probleme dar nu e o tehnica pentru diagnosticare si nici nu inlocuieste un tratament medical.

Daca urmezi un tratament medical si faci si terapie thetahealing, ori oricare alta metoda alternativa, starea ta de sanatate se va imbunatati si medicul dupa caz iti va reduce dozele sau iti va intrerupe tratamentul.

ThetaHintrebari frecventeealing este atat pentru terapeut cat si pentru pacient o experienta minunata. Pentru mine fiecare sedinta e diferita, traiesc alte momente care nici nu pot fi descrise in cuvinte si nu are importanta de care parte sunt: terapeut ori pacient.

Sper ca aceste informatii te-au ajutat sa intelegi mai bine ce este ThetaHealing si astept si alte intrebari.

Daca ti-a placut articolul, te rog frumos sa dai like sau share.

         Multumesc, suflet sublim.

Cu dragoste neconditionata, Cristina.

 

Daca ti-a placut acest material, impartaseste-l cu prietenii tai de pe Facebook, Twitter si Google Plus!

6 Responses to “Intrebari frecvente despre ThetaHealing!”

 • Ecaterina:

  Superbe raspunsuri!Multumesc din suflet!

  • sufletsublim:

   Buna Ecaterina. Eu iti multumesc ca ti-ai facut timp ca sa citesti articolul si ma bucur mult ca ti-a placut. Sa ai o noapte magica. Noapte buna.

 • Silvia:

  E foarte interesant si pot spune ca eu am avut o sedinta Theta si m-am simtit super,trebuia sa mai urmez dar asa a fost sa fie,timpul si….nu mi-a permis.
  Va recomand sa incercat si o sa vedeti rezultatele care le ve-ti avea.
  Cu toata dragostea neconditionata
  Silvia!!!

  • sufletsublim:

   Multumesc Silvia. Sa ai o zi perfecta. Si oricand poti eu te astept cu toata placerea. Te imbratisez cu drag,
   Cristina.

   • Silvia:

    Yo i-ti multumesc Cris esti o adevarata profesionista.
    I-ti doresc multa forta sa poti ajuta cat mai multe persoane care te necesita.Te imbratisez cu multa drag si dor.
    Silvia!!!

Leave a Reply